Om plapre og digitale magasin

Plapre gjør innhold interessant og lett tilgjengelig. Gjennom et digitalt magasin økes kunnskap og forståelse for et produkt eller behovet for en tjeneste.

Vårt konsept i forhold til innholdsbasert markedsføring er å synliggjøre, øke relevant trafikk, skape engasjement og konverteringer.

Enten du er mest opptatt av merkevarebygging på lang sikt eller økt salg på kort sikt vil riktig innhold på riktig plattform gi en betydelig effekt!

Plapre gjør budskapet synlig og tilgjengelig gjennom massemedia, SEO og sosiale medier.

Få ny grunnmur på 1-2-3!

Har du problemer med grunnmuren i boligen din? Det kan være maling som skaller av eller at muren flasser eller sprekker opp. Kanskje du må gjøre mye kjedelig vedlikehold også? Da kan grunnmursplaten Steni Terra hjelpe deg. Monteringen er enkel og du får hele 25 års garanti.

Her kan du få tips og inspirasjon på Facebook.

Stena Terra setter du opp på 1-2-3:

  • Spikre lekter på den eksisterende grunnmuren.
  • Legg på lektefolie
  • Skru fast platen

Så lett er det å få ny grunnmur – og et hus som ser bedre ut.

Når platene er satt opp er det viktig at du har en liten luftspalte øverst mellom platen og panelet. Husk også at du må ha en liten lufting mellom platen og bakken. Det gjør at luften får sirkulert og sikrer at rommet mellom grunnmuren og platen holder seg tørr, samtidig som eventuell fuktighet på grunn av vær og vind renner vekk.

Steni Terra tåler tøff behandling fra aktive barn som for eksempel bruker veggen som fotballmål. Den er også svært enkel å rengjøre. Bare spyl – og skitten forsvinner.

Med Stena Terra grunnmursplater får du minst én bekymring mindre. Og du – kanskje Steni kan hjelpe deg med andre ting i boligen din også?

Lik Plapre på facebook